Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Turistaház linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Börzsöny - Gemenc [2. oldal]
részletek »

Turistaház képes leírás: Börzsöny - Gemenc [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: turistahaz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 86 db
Börzsöny - Törökmező Turistaház

Börzsöny - Törökmező Turistaház

Turistaházunk minősített erdei iskola. A helyben folyó, speciális, interaktív program­jainkról tájékozódhat weboldalainkon. Szállásunkon az összesen 120 férőhely mellett, rendelkezésre áll egy 80 fős belső étterem és egy 150 férőhelyes kerthelyiség is, ami igény szerint egybe nyitható, így alkalmas esküvők és egyéb rendezvények lebonyolítására is.

Bugac - Oktatóközpont Turistaszállása

Bugac - Oktatóközpont Turistaszállása

A Kiskunsági Nemzeti park területén, a Bugaci ősborókás szomszédságában található. Földrajzi fekvése, látnivalói és felszereltsége alkalmassá teszik erdei iskolák, szakmai táborok, osztálykirándulások, szakmai találkozók vagy akár családi hétvégék lebonyolítására. Előadóteremmel, fűtött szálláshelyekkel, vizesblokkal és konyhahasználati lehetőséggel rendelkezik.

Bükk - Borostyán kulcsosház

Bükk - Borostyán kulcsosház

Kulcsosházunk a Bükk-hegység északi lábánál Dédestapolcsányban található a Lázbérci víztározó mellett.A ház teljes egésze,egyben kiadó.Csak a vendégek használják!A házban 3 szoba található amelyek 2-3-4 ágyasok.A konyha teljesen felszerelt.Az udvaron 2-3 autó részére zárt kocsibeálló valamint az udvar hátsó részében szalonnasütő és bográcsozó és filagória.Nagy és kényelmes terasz,szép kilátással a környező hegyekre.

Bükk - Csurgói Erdészház

Bükk - Csurgói Erdészház

A jelenleg szálláshelyként üzemelő Csurgó néven közismert,régen erdészházként funkcionáló épület Bánkúttól 500 m-re található. A ház 12 fő férőhelyes, 2 lakrészből áll, 2X4 ágyas és 2X2 ágyasak a szobák,melyek Tv-vel ellátottak. A szobák cserépkályhával fűthetőek. A két lakrészhez külön-külön, igényesen felújított fürdőszobák tartoznak,és teljesen felszerelt konyhák biztosítanak főzési lehetőséget az itt megszállóknak.

Bükk - Didergő Tanya

Bükk - Didergő Tanya

Nagybarca, Didergő-tanya Borsod-Abaúj-Zemplén megye területén, Kazincbarcikától 10 km-re, a Bükk hegység északi lábánál terül el. A festői szépségű pihenőhelyet, - mely az erdőben egy tisztáson található, a falutól 1.5 km-re, - Délnyugatról a Bükk-hegység nyúlványa veszi körül, Keletre az Upponyi-hegység vonulata látszik. Északon az Alacsony Tátra bércei sejlenek fel a távolból. Kövesút vezet a tanyához, mely minden évszakban gépjárművel is járható. A közel 2 hektáros tisztást vegyes erdő veszi körül, változatos növényvilágával kiváló életteret biztosítva számtalan állat és madárfajnak. A csend, a természet közelsége és a friss levegő garantálja a tökéletes kikapcsolódást.

Bükk - Szarvaskői Turistaház

Bükk - Szarvaskői Turistaház

Szarvaskő, Magyarország egyik legszebb fekvésű faluja, a Bükk hegység és a Mátra találkozásánál, az Eger - Patak völgyében, Eger és Szilvásvárad között a Bükki Nemzeti Park nyugati szélén található. A kristálytiszta levegő, az erdő csendje, különleges szubalpin klímája, a pihenni, gyógyulni vágyók paradicsoma. A környező hegyek változatos erősségű túraútvonalai, csodálatos panorámájú sziklaszirtjei az aktív pihenés, egészségmegőrzés, környezetünk megismerésének forrásai. Az első pillantásra rejtelmes, de körüljárva értékes 'kincseket' rejtő falucska öleli körül a látogatót.

Bükk - Szentléleki Turistaház

Bükk - Szentléleki Turistaház

Az ország egyik legnagyobb síparadicsomától, Bánkúttól 4 km-re, Lillafüredtől 13 km-re a Bükki Nemzeti Park területén helyezkedik el. A turistaház fekvéséből adódóan kitűnő lehetőségeket biztosít a Bükk hegységet és annak környékét felfedezni vágyó vendégek számára. Helyet ad különböző táborok, ( pl. edző,- erdei,- életmód,- egyházi,- cserkész, stb. ) erdei iskolák, találkozók, (pl. hegymászó) rendezvények szervezéséhez.

Bükk - Várkúti Turistaház

Bükk - Várkúti Turistaház

Remek szállás a Bükkben nyugalmat keresők, pihenni vágyók, túrázók, családok, idős és fiatal párok részére. Szeretettel várunk nagyobb csoportokat is: baráti társaságokat, táborozókat, iskolás csoportokat vagy céges rendezvények résztvevőit. A 7. osztályt végző iskolásoknak kötelező olvasmány Egri Csillagok helyszíne Eger, 8 km-re található itt, a Bükkben.

Bükk- Jávorkúti Fenyvesház

Bükk- Jávorkúti Fenyvesház

Fenyvesházunk ideális elhelyezést nyújt iskolai csoportok, baráti társaságok, családok részére. F1 - 10 fő: Fenyvesházunk alsó szintjén található, 10 fő befogadására alkalmas külön bejáratú szoba. A szoba fenyőbútorai - 2 heverő, 4 emeletes ágy, tolóajtós szekrény - kellemes elhelyezkedést és pihenést biztosítanak vendégeinknek. A szobához külön mellékhelyiség és kétállásos zuhanyozós fürdőszoba tartozik. F1-es lakószobánkban színes TV is vendégeink rendelkezésére áll. F2 - 12 fő: Szintén Fenyvesházunk alsó szintjén található, 12 fő befogadására alkalmas külön bejáratú szoba. A szoba fenyőbútorai - 2 heverő, 5 emeletes ágy, komód, tolóajtós szekrény - kényelmes otthont ad vendégeinknek. A szobához külön mellékhelyiség és kétállásos zuhanyozós fürdőszoba tartozik. A szoba felszereltségét színes TV is gazdagítja.

Hirdetés
Cserehát - Tálentum Turistaház

Cserehát - Tálentum Turistaház

A programajánlatból kiemelhető a Magyarországon csak néhány éve terjedő, az iskolások számára a tanítási időszakban a tantervi követelményekhez illeszkedő, komplex erdei iskolai program biztosítása. Természetesen nem csak a diákokat, de az országos kék túra útvonalán haladó turistákat, pihenésre vágyó családokat, egy-két napra a világtól elvonulni kívánó baráti társaságokat, munkahelyi kollektívákat is szívesen látjuk. A kényelmes szálláshely, a szépen parkosított, gondozott udvar, a hangulatos kis tó, a gyógy- és fűszernövény parcellák, a mezítlábas ösvény mellett az üstben főtt, kemencében sült népi ételek is segítenek a kikapcsolódásban, a falusi hangulat megélésében. Télen kívánságra disznóölést, tavasszal az immár hagyományos 'Nyitnikék' rendezvényt, nyaranta egyetemistáknak falukutató táborokat, ősszel hecsedli főzést szervezünk.

Cserhát - Mikszáth Turistaház

Cserhát - Mikszáth Turistaház

46 személyes turistaház várja vendégeit Horpácson. A település Bp-től 66 km-re helyezkedik el. A 2014-ben belül megújított házban jól felszerelt konyha, étkező, wc-k, fürdők és 7 szoba van. A sportolásra és parkolásra is alkalmas nagy udvarán nyársaló hely is található. A környéken számos kirándulóhely, horgásztó, és a multból ránkmaradt műemlékek várják az idelátogatókat. Ezek között a leghíresebb a Drégelyi vár, amihez út vezet a Mikszáth-turistaháztól is.

Csiki Menedékház

Csiki Menedékház

Hargitafürdő a Csicsói Hargita keleti oldalán található 1350 m tengerszint feletti magasságban, Csikszeredától 23 km, Szekelyudvarhelytől 46 km-re. Az aszfaltút Hargitafürdő határáig tart, a településen pedig földúton lehet közlekedni. Ásványvizeiről és mofettáiról jól ismert üdülőtelep, a nyaralni vágyók kedvenc tartózkodási helye.

Dél-Alföld - Ósükösd Turistaház

Dél-Alföld - Ósükösd Turistaház

A szálláshely Bajától 18 km-re található a Duna-Tisza közében. A szálláshely alkalmas erdei iskolák és táborok, egyéb csoportos rendezvények lebonyolítására. Szabadidős és sportlehetőségek: focipálya, horgászás, szabadtéri tűzrakóhely, kenuzás, asztalitenisz, csocsó, sakk, igény szerint kézműves foglalkozás és kirándulások szervezése.

Egyeskő Menedékház

Egyeskő Menedékház

Rendkívül jó hír a turisták számára: fedél alatt már az Egyeskő menedékháza, két szoba lakható, fűthető állapotban van. Tavasszal folytatódik a kedvelt turisztikai célpont menedékházának és környékének fejlesztése, ám az épület már jelenleg is alkalmas tíz-húsz személy befogadására.

Emeletes ágyak választéka

Emeletes ágyak választéka

A SÜNDY Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság kiváló minőségű bútorokat kínál az érdeklődők számára. Galériás és emeletes ágyak is megtalálhatóak kínálatukban. Bútoraik tervezésénél a biztonságra és a maximális stabilitásra helyezték a legnagyobb hangsúlyt. Termékeik kedvező árakon megvásárolhatóak. A Sündy Bútor széles választékában megtalál mindent, amire szüksége lehet a lakásba, legyenek azok babaszoba bútorok vagy a dolgozószobába szükséges berendezések. A gyerekszobák bútorozása során jól jöhetnek az általunk kínált emeletes ágyak, de kínálatunkban számos minőségi fenyőbútor is szerepel, amelyek a nappali, a hálószoba vagy a konyha díszei lehetnek. Kiváló németországi kapcsolatainknak köszönhetően kedvező áron kínálhatjuk termékeinket vásárlóink és viszonteladó partnereink számára. Hívjon bizalommal.

Farkas-lak Turistaház

Farkas-lak Turistaház

Távol a zajtól, festői környezetben található. A Maroshévíz legmagasabb pontján fekvő házat fenyőfák veszik körül. Az erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a városra. A kényelmes kulcsosház kiváló lehetőséget biztosít a pihenésre, kikapcsolódásra és szórakozásra egyaránt. A szállástól nem messze, 500 méterre található a Bánffy-fürdő, a város központja pedig mintegy 2 kilométerre van. Offroad turák.

Gemenc - Vasmacska Vendégház

Gemenc - Vasmacska Vendégház

Szekszárdtól 20 km-re vagyunk a Duna-parton, a szekszárdi Szt. László híd alatt 1 km-re. Bóni-fokon, a Duna-Dráva Nemzeti Park területén. Gemenc északi határán a Duna-Sió torkolatánál idős kocsányos tölgyek árnyékában bújik meg a Vasmacska vendégház. A Dunán hajók, csónakok úsznak, horgászok, vízí túrázók paradicsoma ez. Az árvízvédelmi töltés forgalmas kerékpárút. A szekszárdi Szt. László híd éjszakai kivilágításban színes nyakláncként ível át a folyó felett.

Tuti menü