Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Baranya, Somogy, Tolna képes leírás - Turistaház.tlap.hu
részletek »

Baranya, Somogy, Tolna - Turistaház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: turistahaz.tlap.hu » Baranya, Somogy, Tolna
Keresés
Találatok száma - 10 db
Gemenc - Vasmacska Vendégház

Gemenc - Vasmacska Vendégház

Szekszárdtól 20 km-re vagyunk a Duna-parton, a szekszárdi Szt. László híd alatt 1 km-re. Bóni-fokon, a Duna-Dráva Nemzeti Park területén. Gemenc északi határán a Duna-Sió torkolatánál idős kocsányos tölgyek árnyékában bújik meg a Vasmacska vendégház. A Dunán hajók, csónakok úsznak, horgászok, vízí túrázók paradicsoma ez. Az árvízvédelmi töltés forgalmas kerékpárút. A szekszárdi Szt. László híd éjszakai kivilágításban színes nyakláncként ível át a folyó felett.

Mecsek - Biobia Pajta Szálló

Mecsek - Biobia Pajta Szálló

Ami van: 15 férőhely, villany, matracok és ágyak ágyneművel, főzés gáztűzhelyen vagy szabadtüzön, kemencében, főző és tálaló edények, víz, létra a padlástérbe, 1 db tusoló, 1 db vízöblítéses WC és 1 db komposzt WC, sok könyv és játék (Gólyalábaztál, facsosziztál már?). Ami nincs: zaj, szmog és városi luxus.

Mecsek - Erdei Házikó

Mecsek - Erdei Házikó

Vendégházunk a falu zajos főutcájától távol, igazi erdei környezetben fekszik. A ház előtt a völgyben patak csörgedez, a ház mellett fakadó forrás egész évben tiszta vizet kínál. Vendégházunk a falu zajos főutcájától távol, igazi erdei környezetben fekszik. A ház előtt a völgyben patak csörgedez, a ház mellett fakadó forrás egész évben tiszta vizet kínál.

Mecsek - Fehér-kúti Kulcsosház

Mecsek - Fehér-kúti Kulcsosház

Szálláshelyek száma: 22 fő / 1 x 5 , 1 x 6, 1 x 9 ágyas szobák, +2 ágy a társalgóban van/. Víz: Vezetékes Mosdási lehetőség: Folyosóról H-M mosdó, zuhanyzó WC: Folyosóról + a ház mellett kint. Villany: Van Fűtés: Cserép- és vaskályha Közös helyiség: Van Főzési lehetőség: Felszerelt konyha, sparhelt, villanytűzhely.

Mecsek - Vargánya Tanya

Mecsek - Vargánya Tanya

Reményeim szerint egy leendő Táborlakót köszönthetünk honlapunkon. A Vargánya Tanya a régi Zobákpusztai Ifjúsági Tábor helyén kezdte meg működését. A tábor egy régi erdészeti épület, és az azt körülvevő területen fekszik, a Keleti- Mecsek kapujában, Komló mellett. A 70-es évek végétől úttörőtáborként, majd a rendszerváltás után ifjúsági táborként működött szezonális jelleggel. 2008-tól azonban a Vargánya Bt., és a tulajdonos, Mecseki Erdészeti Zrt. Pécsváradi Erdészetének összefogásával igyekszünk a kalandvágyó, természetet szerető, aktív táborozók, túrázók, családok, baráti társaságok és egyéb mániákusok kedvében járni. Egyelőre szerény, de szeretetteljes, segítőkész vendéglátást ajánlunk mindenkinek.

Mecsek - Vörösfenyő Kulcsosház

Mecsek - Vörösfenyő Kulcsosház

A Keleti-Mecsekben, a településektől 3-4 km-re, gyönyörű erdők ölében található a házikó. 21 (12 + 9) főnek biztosíthat kellemes szállást, akik szeretik a romantikus helyeket. A világítás petróleumlámpával történik. Vizet a közelben fakadó három forrásról - Nyomákói- és Balincai-kútról, valamint az utóbbi alatt kiépített Kata-forrásról - lehet hozni. Felszerelt konyha és külön mosdóhelyiség várja a túrázókat.

Somogy - Sziágyi Erdészeti Iskola

Somogy - Sziágyi Erdészeti Iskola

A Turisztikai Iroda a SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt. szálláshelyeit, turisztikai szolgáltatásait kínálja a természetes környezetet kedvelő érdeklődőknek, turistáknak. A Balatontól a Dráváig erdei környezetben hotel, vadászház, vadászlak és erdei iskolai szállás várja a kikapcsolódni vágyókat. Szálláshelyeink kisebb és nagyobb létszámú céges és családi rendezvények, fogadások, konferenciák lebonyolítására is alkalmasak. Szobáink minősége az igényes hotel és vadászszobáktól a szerény otthonos, valamint az erdei iskola esetében igényes emeletes ágyas megoldásig terjed. A vendégek kikapcsolódását közösségi helyiségek - konferencia terem, tárgyaló, étterem, étkező, szivar- és kártyaszoba, szauna, masszázs - is szolgálják szálláshelyenként eltérően. A házak konyhái ízes somogyi és speciális vadételeket kínálnak vendégeink igénye szerint.

Tolna - Fagyöngy Turistaszálló

Tolna - Fagyöngy Turistaszálló

Dombori Tolna megyében a Duna-holtág mellett, szép természeti környezetben helyezkedik el, mely egész szezonban kellemes, fürdésre, pihenésre, kirándulásra alkalmas a nyaralók számára. Kisné és Társa Bt. a tábor üzemeltetője és tulajdonosa 10 éve foglalkozik Domboriban vendéglátással és apartmanok üzemeltetésével. A tábor Dombori központi részén helyezkedik el, nyugodt környezetben, strand, ABC, telefon a tábortól mindössze 100 m-re fekszik.

Zselic - Katica Tanya

Zselic - Katica Tanya

A Katica Tanya egy 10 hektáros területen fekvő igazi élményparadicsom a kisgyermekes családok számára Somogy megyében, a Zselic szívében. Télen és nyáron egyaránt remek szórakozási, tanulási, aktív pihenési lehetőséget nyújt 0-110 éves kor között a nálunk található félszáz játszóalkalmatosság.

Hirdetés
Zselic - Vándor Turistaház

Zselic - Vándor Turistaház

Turistaházunk: Kaposvártól 13 kilométerre, a Zselici Tájvédelmi Körzet szélénél, Zselickisfalud község déli részén a Fő utca 74. szám alatt található. A Tájvédelmi Körzet közelsége miatt, illetve az E7-es Európai hosszú távú vándorút, és a Rockenbauer Pál Dél-Dunántúli Kék Túra érintőpontjaként, bélyegzőhelyeként is ismert.

Tuti menü