Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alföldi régiók turistaházai képes leírás - Turistaház.tlap.hu
részletek »

Alföldi régiók turistaházai - Turistaház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: turistahaz.tlap.hu » Alföldi régiók turistaházai
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bugac - Oktatóközpont Turistaszállása

Bugac - Oktatóközpont Turistaszállása

A Kiskunsági Nemzeti park területén, a Bugaci ősborókás szomszédságában található. Földrajzi fekvése, látnivalói és felszereltsége alkalmassá teszik erdei iskolák, szakmai táborok, osztálykirándulások, szakmai találkozók vagy akár családi hétvégék lebonyolítására. Előadóteremmel, fűtött szálláshelyekkel, vizesblokkal és konyhahasználati lehetőséggel rendelkezik.

Dél-Alföld - Ósükösd Turistaház

Dél-Alföld - Ósükösd Turistaház

A szálláshely Bajától 18 km-re található a Duna-Tisza közében. A szálláshely alkalmas erdei iskolák és táborok, egyéb csoportos rendezvények lebonyolítására. Szabadidős és sportlehetőségek: focipálya, horgászás, szabadtéri tűzrakóhely, kenuzás, asztalitenisz, csocsó, sakk, igény szerint kézműves foglalkozás és kirándulások szervezése.

Hortobágy - Ökotúra Vendégház

Hortobágy - Ökotúra Vendégház

A puszta szívében, Hortobágy községben a világörökségi műemlékek közelében, parkerdő hatalmas fáinak árnyékában várja vendégeit áprilistól novemberig az Ökotúra Vendégház és Kemping. A hozzánk látogatót megérinti a természet közelsége, a táj egyedi hangulata, a puszta varázsa. Családi vállalkozásunk a sátras kirándulótól a hotelt kedvelő turistáig minden vendég számára igényének megfelelő szálláshelyet igyekszik nyújtani kedvező áron. Reméljük, hogy hamarosan vendégeink között üdvözölhetjük!

Nyírség - Sóstói Turistaszálló

Nyírség - Sóstói Turistaszálló

A Nyíregyházától néhány kilométerre található nevezetes üdülőhely, Sóstógyógyfürdő nevét a sós vizű szikes taváról kapta. A tiszta erdei levegő, a fürdésre, csónakázásra való selymes vizű tó miatt mindig kedvelt, különleges hangulatú kirándulóhely volt.

Tuti menü